smartlearning logo

DS4AIR - Digital Skills for the Artificial Intelligence Revolution


Projektbaggrund

Den globale arbejdsstyrke står i dag over for en kritisk periode med ustabilitet i arbejdspladser og færdigheder. En stor del af nutidige arbejdspladser vil højst sandsynligt forsvinde og blive erstattet af kunstig intelligens, robotter og automatisering, hvilket kræver en menneskelig arbejdsstyrke, der besidder en bred vifte af digitale færdigheder. The World Economic Forum (WEF) har, i henhold til sådanne forudsigelser, for nylig lanceret ’The Reskilling Revolution’ (rekvalificerings-revolutionen) med målet om at udbyde bedre uddannelse, nye færdigheder og bedre arbejde til én milliard mennesker i 2030.

DS4AIR projektet støtter innovation gennem design, udvikling og evaluering af et online træningskursus, der har fokus på digitale færdigheder, i lyset af kunstig intelligens-revolutionen. Dette er rettet mod at forbedre og udvide rekvalificeringen af arbejdsstyrken inden for digitale kompetencer. Som følge heraf vil det fremtidssikre arbejdsstyrken, således, at den kan imødekomme det forventede skift og efterspørgslen efter digitale færdigheder.

 

Formål

Formålene for DS4AIR projektet er:

 - At etablere de nuværende tilstande i erhvervssektoren med hensyn til AI-parathed

 - At identificere kløfter mellem de krævede nye digitale færdigheder og kompetencer og efterspørgslen på arbejdsmarkedet, i lyset af kunstig intelligens-revolutionen

 - At designe og udvikle et online, selvstyret træningskursus baseret på digitale færdigheder til kunstig intelligens-revolutionen

Kunstig intelligens er nu så veludviklet og udbredt at man både som underviser og studerende har behov for at forstå hvad teknologi kan og hvordan den fungerer.

Projektet Digital Skills for the AI Revolution har udarbejdet otte online mikrokurser om AI som hurtigt giver overblik og indsigt i teknologien og dens mange anvendelsesmuligheder.

Begynd at udvikle dine digitale kompetencer nemt, hurtigt og gratis. Materialerne kan nemt både anvendes i undervisningen eller parallelt med undervisningen.

Udviklede kurser

Introduction to Artificial Intelligence

Applications of Artificial Intelligence

Artificial Intelligence Readiness

AI and Emerging Technologies

Digital Transformation

Machine Learning in Practice

Neural Networks and Deep Learning

The Future of Work in the AI Revolution

Du kan tilgå kurserne let og gratis her:  DS4AIR 

Partnere

De fem deltagende organisationer i det strategiske partnerskab er:

B&P Emerging Technologies Consultancy Lab Ltd (B&P EmTeC Lab) som førende partner

The Malta Chamber of Commerce, Enterprise and Industry

The Cámara de Comercio de Valencia (Valencia CCI)

The South Eastern Regional College (SERC) og

SmartLearning (som del af Copenhagen Business Academy).

Læs mere på projektets officielle website: DS4AIR 

 

LÆS OM ALLE VORES IGANGVÆRENDE PROJEKTER HERUNDER