Hos SmartLearning benytter vi cookies for at gøre din oplevelse af hjemmesiden bedre. Ved fortsat brug af hjemmesiden samtykker du til vores brug af cookies.   Læs mere     OK
smartlearning logo

Find flere eksterne kilder men også nyheder omkring e-læring her!
  • Vil du gerne læse mere om hvordan for eksempel andre institutioner, bland andet universiteter forholder sig til e-læring?Så besøg Andre ressourcer, blandt andet kan du her læse mere om DTUs og KUs tilgang til e-lærings problematikken.

LÆS OM HVEM VI ER, HVAD VI KAN OG HVAD VI VIL

Vores vision er at arbejde for fremtidens digitale læring med fokus på det enkelte menneske. Vores mission er at skabe værdi ved at optimere undervisning og læring ved hjælp af moderne og personaliserede digitale værktøjer. Til gavn for erhvervsakademier, undervisere, studerende og virksomheder i Danmark.

Vision

Vi vil være den foretrukne rådgiver om udvikling og etablering af digitale læringsforløb og digital forretningsudvikling i  erhvervsakademisektoren

Mission

Vi skaber værdi gennem rådgivnings-, konsulent-, lærings- og mødeservices og optimerer erhvervsakademi-
sektorens betingelser for at undervise til gavn for såvel samfundet, virksomhederne og den enkelte studerende.

Værdi

Vi hjælper erhvervsakademierne med at udvikle fremtidens digitale og fysiske læringsrum. Det gør vi ved at tilbyde rådgivning, arrangere konferencer og drive udviklingsprojekter.

Har du spørgsmål?

Kontakt os