Hos SmartLearning benytter vi cookies for at gøre din oplevelse af hjemmesiden bedre. Ved fortsat brug af hjemmesiden samtykker du til vores brug af cookies.   Læs mere     OK
smartlearning logo

Adaptive learning technology


Projektbaggrund

Sproglige kompetencer er i mange sammenhænge en forudsætning for at kunne begå sig som fagprofessionel. Adaptiv læringsteknologi kan tilpasse læringen til den enkeltes kompetencer i sprogundervisningen af voksne fagprofessionelle. Når der anvendes adaptiv læring i sprogundervisning af voksne sikrer man en ideel dosering af læring, som tager udgangspunkt i den enkeltes kompetencer, der er med til at optimere uddannelsesdriften – til glæde for den studerende, universitetet og samfundet.

Projektet er et samarbejde mellem Malmø Universitet og CPHbusiness/SmartLearning, og understøtter det strategiske samarbejde i Nordplus.

 

Formål

Formålet med projektet er at udvikle en skandinavisk model for adaptiv læring i sprogundervisning af voksne fagprofesionelle i Danmark og Sverige samt at gennemføre forskellige empiriske eksperimenter ved hjælp af design-thinking og på den måde få erfaringer med undervisningsforløb, baseret på den udviklede model for adaptiv læring.

 

Leverancer

Projektet har fire leverancefaser

I første fase igangsættes forundersøgelser og udvikling af model, herunder research af eksisterende modeller, teorier og erfaringer med adaptiv læring samt udvikling af design

I anden fase igangsættes udvikling og test af digitale forløb. I denne fase udvikles, testes, revideres og evalueres prototype A ligesom der gennemføres workshops med co-creators

I tredje fase igangsættes udvikling og test af digitale forløb. I denne fase udvikles, testes, revideres og evalueres prototype B, ligesom der gennemføres workshops med co-creators.

I fjerde fase videnformidles data og resultater. Der udarbejdes en implementeringsplan, som implementeres på forskellige institutioner og universiteter. Til sidst udarbejdes afsluttende rapport.

 

Mette Søgaard

Kontaktperson

Mette Søgaard

mso@smartlearning.dk