smartlearning logo Konference - Torsdag den 8. maj 2025

Sæt allerede nu X i din kalenderen, så du er klar til at deltage i 2025.

Konferencen afholdes hos CphBusiness i Lyngby i deres nye flotte lokaler.

Vi opdateret løbende programmet, som vi får fundet de mest aktuelle oplægsholder til dagen - og der åbnes for  tilmelding i løbet af foråret 2025.

Målgruppe 

Undervisere i erhvervsakademisektoren, samt læringskonsulenter, ledere og andre, der beskæftiger sig med det pædagogiske arbejde i praksis.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Konferencen er gratis for ansatte ved erhvervsakademierne (SmartLearnings ejere), der er max. 150 pladser og derfor "først til mølle".

Er du ikke tilknyttet et erhvervsakademi, er deltagergebyret 1.500 kr. inkl. moms.

Alle beløb faktureres via din institution efter afholdelsen.

Når du tilmelder dig, sender vi en bekræftelse på mail. Modtager du ikke noget, så skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., men tjek gerne dit spamfilter først.

Ved tilmelding gav du samtykke til at modtage nyhedsbrev omkring konferencen og andet relevant materiale fra learninghub.dk. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet igen.

Tilbagevendende inspirationsdag

SLASK er en tilbagevendende inspirationsdag. Hvert forår inviterer SmartLearning erhvervsakademisektorens undervisere til en dag om digital læring.

Her samles 150 af sektorens undervisere, læringskonsulenter, ledere og andre, der ønsker input til det pædagogiske arbejde til fælles inspiration.