smartlearning logo

Tirsdag den 3. oktober til torsdag den 5. oktober 2023

Årets Digital Learning Bootcamp går til Hamborg, hvor temaet vil være, Richtung Zukunft: AI, ledelse og online undervisning.

Turen byder bl.a. på besøg på Hagen Fernuniversitet i Hamborg med oplæg af Dr. Matthias Wilde, campuleder, Dr. Till Winkler, professor samt deres Administrerende direrktør, Center for Learning and Innovation Dr. Annabell Bils. Oplæg af Dr. Julia Imlauer af Roboticist, ML Expert og AI Enthusiast fra Pinktum.

En workshop omkring "AI og ledelse" af Christian Ifversen, Adjunkt og koordinator hos SmartLearning, samt en oplevelsestur til Elbharmonie (det flotte operahus ved havnen) og besøg på lokalt bryghus. Det vil også blive en tur med stor social fokus, hvor der bliver tid til at netværke og mulighed for at få ny viden med hjem omkring emnerne:

Du kommer hjem med ny digital inspiration, som du som leder kan få nogle redskaber omkring dit arbejde med de nye Artificial intelligence - som i den grad er noget vi alle skal forholde os til i vores hverdag. Desuden får du viden med hjem omkring online undervisning, som også er lærerigt og interessant for undervisere og studerende.

Program:

Tirsdag den 3. oktober:

 • Rejsedag til Hamborg.
 • Officielt program starter kl. 14.30.
 • Velkomst ved socialt fagligt arrangement, rundt i city hvor vi skal lære hianden bedre at kende.
 • Middag på Restaurant NENI i HafenCity.

Onsdag den 4. oktober:

 • Besøg på Hagen Fernuniversitet og høre om deres måde at arbejde med online undervisning til ca. 70.000 studerende.

Dr. Till Winkler vil holde oplæg med diskussion omkring Research and Teaching, FernUniversität in Hagen. Till Winkler arbejder (part time) som Associate Professor, Institut for Digitalisering på CBS i Danmark.

Vi skal have et oplæg af Dr. Annabell Bils, Administrerende direktør for Center for Learning and Innovation, FernUniversität in Hagen.

 • Vi får om eftermiddagen besøg af Julia Imlauer, AI ekspert fra den tyske virksomhed Pinktum, og skal høre om deres viden og brug af AI. Hun vil holde et oplæg omkring "Kognitiv aflastning med AI" samt "Hvordan man bruger AI i sit arbejde".

  Dr. Julia Imlauer, civilingeniør i roboticist, har specialiseret sig i multimodal perception og machine learning algoritmer.
  Hun har tidligere arbejdet med perceptions algoritmer til autonome systemer såsom bysøgnings- og rednings robotter, autonom kørsel- og dronelogistik. I dag fokuserer hun på at bruge sensordata til at give skræddersyet feedback og tilpassede læringsforløb, for at hjælpe den enkelte person med at forbedre deres uddannelseforløb.

 • Middag på Restaurant Wallter's i det centrale Hamborg.

Torsdag den 5. oktober:

 • Workshop omkring AI og ledelse af Christian Ifversen, SmartLearning.

  Vær med til at lede din institution ind i den digitale fremtid!
  Dine undervisere og dit administrative personale kigger ind i en fremtid fuld af undervisningsteknologier, der er støttet eller styret af AI. Hvordan hjælper du dem bedst videre, og sikrer din organisation er bedst rustet til at anvende AI? Hvordan sætter vi retningen? Hvad er retningen? Hvilke kompetencer skal vi hjælpe dem til, og hvordan skal vi hjælpe dem?

  I workshoppen samles vi om disse spørgsmål og går i dybden med dem. Vi deler både jeres egne og Smartlearnings erfaringer med anvendelse af AI i undervisningen, undervisningsadministrationen, og det organisatoriske løft som er nødvendigt efterhånden som teknologien forandrer vores hverdag. Workshoppen giver dig:

  • Hands-on introduktion til konkrete anvendelser i både undervisning og administration
  • Refleksionsrum til de konkrete udfordringer i din organisation
  • Erfaringsdeling med ledelseskollegaer i sektoren
  • Inspiration til retninger og værktøjer

Christian Ifversen

 • Turen afsluttes med social kulturelt arrangement i Hamborg HafenCity.
 • Det officielle program slutter kl. 16.00.
 • Hjemrejsedag.

Hotel Fleehafen cityMadison hotel mødelokaler

Målgruppe

Ledere i erhvervsakademisektoren (fx. uddannelsechefer, programchefer, IT-chefer samt leder fra læringsafdelinger)

Praktisk

Vi har denne gang valgt at planlægge en mere økonomisk og klimavenlig tur for akademierne, med færre overnatninger og kortere transporttid. 

Du står selv for og betaler selv transport til og fra Hamborg. Vi anbefaler toget, som er den biligste rejseform til Hamborg, rejsetiden er ca. 4-5 timer fra København H. og Århus.

Hotel

Vi skal bo på Motel One, Hamborg Fleetinsel i centrum af Hamborg, som ligger i gå-afstand til det meste. 

Pris

Turen koster kr. 9.495,- som inkludere ophold på hotel (2 nætter i enkelt værelse) centralt i Hamborg, fuld forplejning, fagligt besøg, spændende oplæg, workshop samt sociale tiltag, hvor vi sammen skal opleve Hamborg. Det mere detaljeret program fremsendes efter tilmeldingsfristen udløb - og senest 14 dage før afrejse.

Det med småt:

 • Frem til den 3. september 2023 kan du melde afbud uden omkostninger.
 • Melder du afbud efter den 3. september 2023, tillader vi os at sende en regning på 7.600 kr. som dækker vores omkostninger.
 • Melder du afbud senere end den 20. september 2023 vil vi tillade os at sende en regning på det fulde beløb, såfremt vi ikke kan få pladsen afsat til anden side.

Spørgsmål til turen kan ske til Heidi Adele Cardell hos SmartLearning: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 22 41 75 11.

Ved tilmelding giver du samtykke til at modtage nyhedsbrev og andet relevant materiale fra learninghub.dk. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet igen.