Hos SmartLearning benytter vi cookies for at gøre din oplevelse af hjemmesiden bedre. Ved fortsat brug af hjemmesiden samtykker du til vores brug af cookies.   Læs mere     OK
smartlearning logo

Projektbaggrund

Formålet med projektet 

Projektet AI for undervisere på erhvervsøkonomiske uddannelser har to formål.

For det første vil vi i projektet udvikle online, skalerbare kompetence-udviklingsforløb, som på det horisontale plan vil give underviserne viden og færdigheder om og inden for AI. Denne indsats inddeles i to forskellige forløb, som vægtes lige højt, kaldet Teknologiforståelse og et fælles sprog og Etiske og samfundsmæssige aspekter.

For det andet vil vi i projektet udvikle online, skalerbare "AI-pakker", som på det vertikale plan vil give underviserne og de studerende kompetencer i anvendelse af AI. Denne indsats inddeles i ti studenterrettede forløb.

Leverancer

De horisontale forløb vil således primært være rettet mod underviserne og de vertikale forløb vil være primært rettet mod de studerende. Det er dog et selvstændigt mål for projektet, at materialerne, i den grad det viser sig at være muligt, kan benyttes af både undervisere og studerende. Det overordnede formål med begge horisontale forløb er dog primært at give underviserne viden og kompetencer i at kunne anvende AI.

Har du spørgsmål?

Kontakt os 

Skærmbillede 2018-02-21 kl. 11.25.46.png

Henrik Køhler Simonsen

 Ressource- og projektchef
3615 4666
 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.