smartlearning logo

Tilmelding til Netværkskonferencen 2023

Tilmeld

* indicates required

Netværkskonference - Torsdag den 27. april 2023

Du kan allerede nu sætte X i kalenderen samt tilmelde dig forårets netværkskonference, som afholdes torsdag den 27. april 2023 hos KEA på Nørrebro i København. 

Der er kun 130 pladser til konferencen, så først til mølle!

Bygning GBG

Vi starter dagen kl. 9.30 og slutter ved 16.30 tiden og det vil blive en dag fyldt med ny og spændende viden bl.a. fra akademierne, input udefra og med fokus på bl.a AI og ChatGPT.

PROGRAM

Kl. 9.00 - 9.30
Indskrivning, morgenmad og networking

Velkommen til Netværkskonferencen 2023

Kl. 9.30
Velkomst ved Lotte Hvid, SmartLearning

                     

Kl. 9.40
Velkomst ved rektor Steen Enemark Kildesgaard, KEAKl. 9.50 - 10.40
Keynote

ChatGPT: Problemet og potentialet for undervisningssektoren

Generative kunstige intelligenser som ChatGPT vil ændre måden vi underviser på og det vi underviser i. Denne nye teknologi er en slags lommeregner for tekst, og ligesom matematikken måtte ændre fokus fra facit til metode, vil generative kunstige intelligenser grundlæggende ændre vores fokus på den færdige tekst - ikke mindst som prøveform. Keynoten sætter finger på både problemet og potentialet ved nye kunstige intelligenser i undervisningssektoren – og peger på, hvordan vi etisk designer og anvender dem, så de gavner samfund og institutioner.

Nikolaj Møller er rådgiver og forsker i kunstig intelligens og etik. Han arbejder ved tænketanken DareDisrupt, der hjælper organisationer med at forstå fremtiden, give den form og gøre den formbar. Nikolaj er også tilknyttet Uehiro Centre for Practical Ethics ved Oxford Universitet, hvor han med kollegaer har en artikel om etikken ved ChatGPT på vej i Nature Machine Intelligence.

         

Kl. 10.45 - 11.00
Kaffepause og networking


Kl. 11.00-11.45
Debatpanel: Hvad har AI af betydning for fremtidens undervisning?


Kl. 12.00 - 12.30 
Tre parallelle spor: Oplæg - vælg emne og en oplægsholder efter eget ønske

Kl. 12.30 - 13.15
Frokost

Kl. 13.15 - 14.40
Tre parallelle spor: Oplæg - vælg emne og en oplægsholder efter eget ønske


Kl. 14.45 - 15.25
Oplevelses Værksteder, vi mødes i kantinen!


kl. 14.30 - 16.00
Kaffe/the/kage


Kl. 15.30 - 16.20 
Keynote

Technophilosophy: Learning to think about the impact of (educational) technology!

I en evigt foranderlig verden fuld af nye avancerede teknologier, dukker også nye spørgsmål op. Hvordan skaber vi en bedre verden med teknologi? Hvad mener vi med bedre? Hvad betyder det for uddannelse? Hvad er bedre teknologi? I en humoristisk form, vil Rens van der Vorst give en morsom men ekstremt spændende præsentation, som vil få dine tanker i gang.
Han er underviser, forsker og teknofilosof ved Fontys Universitet i Holland. Han har skabt et alternativ til CAPTCHA, og bygget et vellykket, gratis og effekt værktøj TICT, samt skrevet 2 bestsellere.
Hans tredje bog 'Digital Gremlins' udkommer i marts ´23 og viser os, hvordan vi nogle gange kan undslippe algoritmens greb.
   
          

Kl. 16.20
Farvel og tak for denne gang. Lotte Hviid, SmartLearning


Kl. 16.30
Konferencen slutter

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Faglige udstillere:

Målgruppe 

Undervisere i erhvervsakademisektoren, samt læringskonsulenter, ledere og andre, der beskæftiger sig med det pædagogiske arbejde i praksis.

Praktisk

Adresse: KEA, Københavns Erhvervsakademi, Guldbergsgade 29N, 2200 København N

Læs mere om KEA: KEA - Københavns Erhvervsakademi - Københavns Erhvervsakademi 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Konferencen er gratis for ansatte ved erhvervsakademierne (SmartLearnings ejere).

Skulle du blive forhindret i at deltage, skal afmeldingen ske senest torsdag den 20. april 2023 til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., ellers vil du blive opkrævet et noshow-gebyr på 1.000 kr.

Er du ikke tilknyttet et erhvervsakademi, er deltagergebyret 1.500 kr. inkl. moms, og fristen for afmelding er den 20. april 2023.

Alle beløb faktureres via din institution efter afholdelsen.

Når du tilmelder dig, sender vi en bekræftelse på mail. Modtager du ikke noget, så skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., men tjek gerne dit spamfilter først.

Ved tilmelding gav du samtykke til at modtage nyhedsbrev og andet relevant materiale fra learninghub.dk. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet igen.

Tilbagevendende inspirationsdag

Netværkskonferencen er en tilbagevendende inspirationsdag. Hvert forår inviterer SmartLearning erhvervsakademisektorens undervisere til en dag om digital læring.

Her samles 150-200 af sektorens undervisere, læringskonsulenter, ledere og andre, der ønsker input til det pædagogiske arbejde til fælles inspiration.