smartlearning logo

Fremtidens online-læring er personaliseret & adaptiv: bliv klogere på vores erfaringer med det!

Har du tænkt over, at måden, du bliver undervist på, næsten ikke har forandret sig i 1000 år? Setuppet er det samme: Én underviser, der underviser alle studerende i det samme pensum, i den samme rækkefølge.

Smartlearning indledte i 2019 et pilotprojekt i arbejdet med at personalisere de studerendes læringsoplevelse. Ved hjælp af den adaptive læringsplatform Rhapsode, har vi opbygget et forløb i erhvervsøkonomi, som tilpasser sig den studerendes niveau og skaber en unik og skræddersyet læringsoplevelse for den enkelte studerende.

Fredag den 29. maj kl. 9.00 -10.00 holder læringskonsulent & underviser Christian Ifversen et webinar, om adaptiv læring.

Platformen giver stærkere færdighedstræning af de studerende og giver samtidig underviseren et dybere indblik i opbygningen og sammensætning af hensigtsmæssige øvelser til emnet. På webinaret fortæller Christian kort om principperne bag adaptiv læring, og fokuserer derefter på Smartlearnings erfaringer både for den enkelte underviser og i en lidt større organisatorisk sammenhæng.

Der vil være rig lejlighed til at stille alle spørgsmål man måtte have til både indhold, teknik og proces.

Det er gratis at deltage i webinaret, men du skal tilmelde dig via formularen, her på siden.

Link til webinaret sendes til din mail dagen før og på selve dagen for afholdelse.

Webinaret bliver ikke optaget pga. GDPR

Ved tilmelding giver du samtykke til at modtage nyhedsbrev og andet relevant materiale fra learninghub.dk