Hos SmartLearning benytter vi cookies for at gøre din oplevelse af hjemmesiden bedre. Ved fortsat brug af hjemmesiden samtykker du til vores brug af cookies.   Læs mere     OK
smartlearning logo

Vi ville så gerne tage dig med!

Foråret har stået på nødundervisning med alt, hvad det har indebåret af stejle læringskurver, nye værktøjer og hurtige løsninger på nærværende undervisningsudfordringer.

Det er mere relevant end nogensinde at få inspiration til best practice og nye perspektiver på konkrete erfaringer med digitale elementer undervisningen.

Men omstændighederne gør desværre, at vi må aflyse vores tur til konferencen Online Educa i Berlin.

 

Online Educa 2020

Online Educa Berlin (OEB) er en global konference, hvor du kan få indblik i den seneste udvikling inden for teknologistøttet læring på tværs af sektorer. Hvert år kommer over 2500 deltagere for at se det omfattende program og udstilling, og et af de emner, der fokuseres særligt på, er Videregående Uddannelse.

Ved at deltage kan du være med til at nuancere debatten om digitalisering af undervisningen, kvalificere nye tiltag på dit erhvervsakademi - og holde fokus på pædagogik og kvalitet.

 

Praktisk

Vi plejer at arrangere turen for ansatte på erhvervsakademierne med det formål, at få ny viden ind i sektoren, og dermed skubbe til udviklingen og implementering af blended learning.

De tidligere år har vi indkvarteret os som sædvanlig på et hotel sammen og er fælles om at tage inspiration med os hjem til sektoren.

 

Netværk

Fra tidligere år ved vi, at vores deltagere sætter pris på at møde og netværke med kolleger på tværs af sektoren.

Derfor plejer vi at arrangere en warm-up dag før konferencen starter. Warm-up dagen består af et seminar efterfulgt af en middag, hvor vi sammen fokuserer på sektoren og på at vedligeholde netværk.

 

Navigation

Konferencens program er omfattende - og spænder over både helikopterperspektiv og konkrete input til læring vha. digital værktøjer. Derfor plejer vi at skrive en række guides, der skal gøre det lettere at navigere i indholdet og dermed få mest muligt ud af konferencen.

Selve programmet er ikke helt klar endnu, men du kan se listen over talere, som den ser ud foreløbig her.

https://oeb.global/conference#keynotes

 

Tid

Onsdag den 2. december til fredag den 4. december 2020

 

Selve konferencen er torsdag den 3. december til fredag den 4. december.

Onsdag den 2. december plejer vi at afholde en fælles warm-up dag - seminar & middag.

 

Sted

Berlin, Tyskland