smartlearning logo

Resume af OEB 2017

Online Educa er en konferencen, der er et spændende europæisk mødested og inspirationsrum for alle, der har en interesse i digital læring.

I 2017 deltog 110 engagerede personer fra sektoren. Til warmup-dagen fik vi bl.a. besøg af Donald Clark, Gilly Salmon og Heather McGowan. Herudover lærte vi hinanden bedre at kende over en gang speed-dating og fik vendt en række problemstillinger over en gang "Mads & Monopolet".

Her får du en kort opsummering på hovedtalernes pointer og neders kan du finde den fulde opsummering.


Donald Clark

"AI effects what you teach, why you teach and how you teach. Our current landscape will change"

Under dette oplæg var Donald Clark hovedpointe, hvordan vi bør gentænke måden vi underviser på, så de studerende i højere grad bliver aktive og engagerede. Med AI har vi mulighed for at retænke vores tilgang til undervisningen.

Se Donald Clarks oplæg her

https://www.youtube.com/watch?v=5CObA_rEWdU&feature=youtu.be&t=10s

 

Gilly Salmon

"Export learning to where the students are!"

Gilly Salmon fokuserede i sit oplæg på disruption. Hun præsenterede et framework til nytænkning. Modellen, der er opdelt i fire akser: Teknologi og pædagogik på den lodrette akse og mission, marked og indhold på den vandrette. Ud fra denne model opfordrede Gilly Salmon os til at lave vores eget innovationslandskab.

Se Gillys Salmons oplæg her

https://www.youtube.com/watch?v=5cMfq0sX3CY&feature=youtu.be&t=19m11s

 

Heather McGowan

“The future of work is ... learning”

Heather McGowan fokuserede på, at vores arbejdsmiljø skifter fra det traditionelle økonomiske paradigme, hvor du først lærer, og så anvender du det lærte i dit arbejdsliv - indtil du skal pensioneres. Til et nyt virkelighedsparadigme, hvor vi lærer hele livet og ikke på samme måde går på pension.

Skal du have succes i din karriere handler det om læringsagilitet og tilpasningsevne, da vi flytter os til en løbende læringskurve. Uddannelse og anvendelse er ikke længere adskilt fra hinanden.

Se Heathers oplæg her

https://www.youtube.com/watch?v=uXLDb0AGQO4&feature=youtu.be&t=4m41s

 

Du kan læse den fulde opsamling her: Opsummering af Online Educa 2017

Og læse mere om konferencen på http://www.online-educa.com/.