smartlearning logo

Tilmeldning

* skal udfyldes
Må vi dele ovenstående med de andre deltagere?* *

Digital Learning Bootcamp i Madrid
- flyttes til 2. halvår 2022

Datoer følger når program er klar, dog senest medio juli 2022.

___________________________________________________________________________________________________________________________________

Don Quijote er hovedpersonen i Miguel de Servantes udødelige bog om håb og kærlighed. På et tidspunkt står ridderen Don Quijote og hans tro væbner Sancho Panza ved en skillevej. Don Quijote er i tvivl om, hvilken vej han skal vælge men den snusfornuftige Sancho Panza forsøger at tale den virkelighedsfjerne men også visionære ridder til fornuft.

Ligesom Don Quijote og Sancho Panza står vi som ledere ofte ved en korsvej. Skal vi vælge den visionære og meget usikre vej, eller skal vi tage den kendte og sikre vej.

På Digital Learning Bootcamp 2022 vil du komme til at stå ved en række korsveje sammen med dine kollegaer, og vi vil sammen både afsøge visionære og usikre veje samt kendte og sikre veje. Vi vil besøge flere inspirerende uddannelsesinstitutioner og vi vil i workshops arbejde med såkaldte wicked problems og afsøge potentialerne i distribueret lederskab.

Med Don Quixote og Sancho Panza i hånden, går vi i dybden med balancen mellem de store ideer og de pragmatiske løsninger, som ledere i erhvervsakademisektoren står overfor i en omskiftelig hverdag.


Detaljeret program følger...


Målgruppe

Ledere i erhvervsakademisektoren

Praktisk

Du står selv for og betaler selv transport til og fra Madrid

Hotel og venue

Mere information følger i takt med at vi får programmet på plads

Pris

Turen koster 12.000 kr.

Ved tilmelding giver du samtykke til at modtage nyhedsbrev og andet relevant materiale fra learninghub.dk. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet igen.

    Tilbagevendende inspirationstur