Hos SmartLearning benytter vi cookies for at gøre din oplevelse af hjemmesiden bedre. Ved fortsat brug af hjemmesiden samtykker du til vores brug af cookies.   Læs mere     OK
smartlearning logo

AI i videregående uddannelse (AI-HE)

Kunstig intelligens (AI) er hurtigt blevet et fænomen, der eksisterer overalt. Specielt har det en kritisk, men uklar, indflydelse på videregående uddannelser (Higher Education, HE), herunder praksisser, undervisere og elever i hele Europa, hvorfor kunstig intelligens hurtigst muligt skal forstås korrekt. 

 

AI-HE 2021

AI-HE 2021 er en konference for undervisere, forskere, praktikere og andre eksperter, der interesserer sig for kunstig intelligens i videregående uddannelse. 

Konference har til formål at skabe en spændende og professionel arena for personer med passion for kunstig intelligens i videregående uddannelse, og som deltager i konferencen får du rig lejlighed til at:

  • Lære fra profilerede eksperter indenfor kunstig intelligens indenfor videregående uddannelse
  • Lære af en række eksempler fra hele Europa
  • Dele erfaringer  
 

Tilmelding

AI-HE 2021 er en hybrid-konference, der giver dig muligheden for enten at deltage online eller fysisk. 

Du kan læse mere om konferencen, programmet og melde dig til her: Hjemmeside om AI-HE 2021

 

Konferencen afholdes i forbindelse med projektet Artificial Intelligence in Teaching and Learning, som du kan læse mere om her: Projekt: Artificial Intelligence in Teaching and Learning rojekt: Artificial Intelligence in Teaching and Learning 

Henrik Køhler Simonsen

Kontaktperson

Henrik Køhler Simonsen

hks@smartlearning.dk