Hos SmartLearning benytter vi cookies for at gøre din oplevelse af hjemmesiden bedre. Ved fortsat brug af hjemmesiden samtykker du til vores brug af cookies.   Læs mere     OK
smartlearning logo

Vi hjælper dig videre med digitalisering af undervisning

Prisliste Rådgivningscenter

Analyseopgaver - Fast tilbud på opgave (650 kr. i timen)

Konsulentopgaver -Fast tilbud på opgave (650 kr. i timen)

Workshop - ½ dag 7500 kr.

Workshop - 1 dag 15000 kr.

Transport - Transport til og fra betales jf. Statens takster

Vision

SmartLearning Rådgivningscenter vil være den foretrukne rådgiver om udvikling og etablering af digitale læringsforløb og digital forretningsudvikling i erhvervsakademisektoren.


Mission

SmartLearning Rådgivningscenter skaber værdi gennem rådgivnings-, konsulent-, lærings- og mødeservices og optimerer erhvervsakademisektorens betingelser for at undervise til gavn for såvel samfundet, virksomhederne og den enkelte studerende.


Værditilbud

Vi hjælper danske erhvervsakademier med:

  • at analysere kultur, organisation, teknologi og e-didaktik (modenhedsanalyser)
  • at lave en digital vision, strategi og transformationsplan for digitalisering af undervisningen (strategiplaner)
  • at vælge og implementere relevante digitale læringsplatforme (uddannelsesforløb og workshops)
  • at udnytte de pædagogiske muligheder i relevante digitale platforme (uddannelsesforløb og workshops)
  • at udnytte de administrative og ledelsesmæssige muligheder i relevante digitale platforme (uddannelsesforløb og workshops).

Referencer:


"Vores samarbejde med Henrik Køhler er helt igennem værdiskabende for organisationen. Udover at være en fleksibel, hjælpsom og leverancestærk samarbejdspartner, har Henrik qua sin baggrund meget dyb indsigt i og forståelse for mennesker og processer i organisationer. Jeg har fået mange gode råd af Henrik i strategisk sammenhæng - han tænker på tværs og kan se løsninger på teknologiske såvel som menneskelige udfordringer i vores forandringshidsige virkelighed."

thumbnailphoto

   Line Louise Hansen

   Akademichef Zibat

   Erhvervsakademi Sjælland - Næstved


"KEA er, som alle andre Erhvervsakademier i gang med digitaliseringsprocesser i undervisningen. Vi havde i den forbindelse inviteret Henrik Køhler fra SmartLearnings Rådgivningscenter til en praksispræsentation af digitale muligheder på KEA Design. Den praktiske præsentation gjorde det muligt for vores undervisere, at afprøve de forskellige muligheder simultant med præsentationen, hvilket var en stor fordel. Umiddelbart efter Henrik Køhlers præsentation, valgte mange undervisere at arbejde videre med de forskellige digitale muligheder."

3e38122

  Morten Haargaard Pedersen

  Uddannelseschef e-design

  KEA - Københavns Erhvervsakademi


"På Erhvervsakademi MidtVest havde vi besøg af Henrik Køhler Simonsen fra SmartLearnings Rådgivningscenter til en workshop for alle vore undervisere. Emnet var: introduktion til forskellige digitale platforme, som kan benyttes til digital vejledning af studerende enkeltvis og i grupper, når de fx. er i praktik og/eller udarbejder bachelorprojekter. Vi havde på forhånd aftalt med Henrik, at mÂlet var, at de deltagende undervisere efterfølgende var klar til at gå i gang med at benytte det i dagligdagen. Her ca. 1 måned efter benyttes det flittigt på flere af vore uddannelser."

Unknown  Hans Jørgen Skriver

  Uddannelseschef

  Erhvervsakademi MidtVest


"Henrik Køhler var indlægsholder på E-fokus efterårskonference 2017. Konferencens tema var Gamification-Micro-Learning-Learning Analytics og Henrik førte konferencens deltagere gennem dagen med stort engagement, stor viden og fokus på udvikling af både gruppen og den enkelte deltager. E-fokus er et netværk med det formål at udbrede praktisk e-læring. E-fokus har medlemmer blandt danske erhvervsakademier, gymnasier og handelsskoler."

Unknownffffff  Andreas Kærgård

  Sekretær

  E-fokus


 "Uden Henrik Køhler Simonsen var vi aldrig kommet  i gang med implementeringen af vores Learning Management System, Moodle på vores uddannelse. På Erhvervsakademi EASJ var det Henrik Køhler Simonsen og Else Svensgaard fra SmartLearnings Rådgivningscenter som  underviste alle vores undervisere på en workshop om Moodle. Efterfølgende er vi bare kommet så godt fra start og har undervejs fået en sjælden hurtig støtte, når vi løb ind i nogle udfordringer. Det er betryggende at vide, at Henrik Køhler Simonsen er I baggrunden og altid parat til at hjælpe os".

B Adamsen  Billy Adamsen

  Ph.d, Mag art et art

  Associate Professor - Project Manager

  ZIBAT Slagelse, EASJ

Skærmbillede 2018-02-21 kl. 11.25.46.png

Henrik Køhler Simonsen

Seniorrådgiver
3615 4666
 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Har du spørgsmål?

Kontakt os