Hos SmartLearning benytter vi cookies for at gøre din oplevelse af hjemmesiden bedre. Ved fortsat brug af hjemmesiden samtykker du til vores brug af cookies.   Læs mere     OK
smartlearning logo

I foråret 2016 deltog vi på konferencen Learning Solutions i Florida. Det var en uge fyldt med ny viden om e-learning både teknisk og didaktisk.

Vi deltog i de workshops, som beskæftigede sig med strategisk ledelse og perspektivering af læring. Det var især spændende at høre, hvordan development og training-folk fra private virksomheder ser på e-learning. Det var især tydeligt, hvordan deres e-learning forløb var udformet med et konkret formål: at udvikle specifikke kompetencer hos medarbejderen med henblik på f.eks. at kunne rykke et trin op i virksomheden, og ikke som vi kender det fra vores kurser herhjemme, hvor fokus er på udvikling af en bred viden inden for et emne.


En anden vigtig pointe var mobilens indvirkning på læringssituationen. Skal man forsøge at forudsige, hvordan teknologi påvirker den måde, mennesker lærer på, er det vigtigt at følge med i, hvordan teknologi påvirker måden mennesker lever på. Når det er sagt, er der ingen tvivl om, at mobilen, som en del af multi-device-learning, vil påvirke læringsinstitutioner i fremtiden, når vi tager i betragtning, hvor meget den allerede fylder i vores liv og endnu mere i de unges liv.


Konferencen havde desuden fokus på video, data og learning analytics, micro-learning, performance support og contextualize learning.


Du kan læse de bedste oplæg her.


Learning Solutions 2015 Conference & Expo from The eLearning Guild on Vimeo.

Tilbage