Hos SmartLearning benytter vi cookies for at gøre din oplevelse af hjemmesiden bedre. Ved fortsat brug af hjemmesiden samtykker du til vores brug af cookies.   Læs mere     OK
smartlearning logo

Virksomhedsspecifikke løsninger

Vi planlægger og gennemfører oprganisationsspecifikke analyser, kurser, workshops og konsulentydelser. Du får hjælp fra markedets bedste og mest erfarne konsulenter, så du kan koncentrere dig om driften, ledelsen og udviklingen af din organisation.

 

Analyser af organisation og e-didaktik

Vi kan f.eks. hjælpe jer med at gennemføre digitale modenhedsanalyser som afklarings- og dialogværktøj. Teknologi til digital undervisning er som bekendt kun teknologi. Et middel. Ikke et mål. Vores specielt udviklede modenhedsanalyse måler, hvor I er på fire dimensioner: Kultur - Organisation - Teknologi - E-didaktik. Vi skræddersyr og gennemfører naturligvis i samarbejde med jer. Men en modenhedsanalyse for jeres organisation kunne f.eks. omfatte:

- afdækning af målepunkter
- gennemførsel af modenhedsanalyse
- analyse af data
- fremlæggelse af data og indsigter på f.eks. workshop

Analysen og den efterfølgende workshop foregår med erfarne instruktører, der igennem mange år både har undervist, forsket samt arbejdet med uddannelsesledelse og strategier. Analysen gennemføres online vha. et link.

Kontakt os gerne på E-mail [raadgivningscenter @ smartlearning.dk] eller ring 20656431, hvis du vil høre mere om modenhedsanalyser med efterfølgende workshops.

 

Digitale strategier og handlingsplaner

Vi kan hjælpe jer med at lave en digital vision, strategi og transformationsplan, som virker. Vi anvender en Balanced Scorecard-baseret (BSC) tilgang, som sikrer, at jeres digitale strategi rent faktisk kommer til at leve. Vi kan sammen med jer gennemføre en skræddersyet workshop for ledere og undervisere. En workshop om digitale strategier kunne f.eks. omfatte:

- afdækning af vision for jeres digitalisering
- afdækning af differentieringsønsker
- udarbejdelse af BSC-baseret digital strategi
- udarbejdelse af BSC-baseret transformationsplan med KPI'er

Dagen foregår med erfarne instruktører, der igennem mange år både har undervist og arbejdet med uddannelsesledelse, strategier, digitalisering og BSC. Vi planlægger naturligvis dagen sammen med jer og holder dagen lokalt hos jer.

Kontakt os gerne på E-mail [raadgivningscenter @ smartlearning.dk] eller ring 20656431, hvis du vil høre mere om workshops om digitalisering af undervisningen.

 

Kurser og workshops

Vi tilrettelægger og gennemfører flere typer kurser og interne forløb i samarbejde med jer. Vi kan hjælpe jer med at gennemføre skræddersyede workshops om digitalisering af undervisningen. Vi starter med jeres behov og ønsker. Det er derfor det hedder skræddersyet. Men en skræddersyet workshop (1 dag) for undervisere kunne f.eks. omfatte:

- Digitaliserede og selvinstruerende undervisningsforløb
- Flipped Classroom med 20% digitalisering
- Peer-to-Peer
- Learning Paths
- Gradebook
- Engagement Analytics

Dagen foregår i vores eget Moodle-miljø og med erfarne instruktører, der igennem mange år har anvendt Moodle i undervisningen. Vi planlægger naturligvis dagen sammen med jer og holder dagen lokalt hos jer.

Kontakt os gerne på E-mail [raadgivningscenter @ smartlearning.dk] eller ring 20656431, hvis du vil høre mere om workshops om digitalisering af undervisningen.

 

Digital Learning Bootcamps

Vi kan hjælpe jer med at gennemføre skræddersyede digital learning bootcamps for ledere og administratorer. Vi starter med jeres behov og ønsker og skræddersyer et forløb for ledere og administatorer mhp. at opnå viden om, hvordan digitalisering af undervisningen kan bruges til at planlægge, måle og gennemføre undervisning bedre og billigere. En digitial learning bootcamp kunne f.eks. omfatte:

- afdækning af organisationens mål med digitalisering af undervisningen
- afdækning af vigtige key performance indicators (KPI)
- opsætning af learning analytics og engagement analytics i digital platform (Moodle)
- anvendelsesmuligheder af learning analytics

Dagen foregår med markedets mest erfarne instruktører, der igennem mange år både har undervist og arbejdet med undervisning, uddannelsesledelse, digital undervisning og learning analytics. Vi planlægger naturligvis dagen sammen med jer og holder dagen lokalt hos jer.

Kontakt os gerne på E-mail [raadgivningscenter @ smartlearning.dk] eller ring 20656431, hvis du vil høre mere om digital learning bootcamps for ledere og administratorer.