Hos SmartLearning benytter vi cookies for at gøre din oplevelse af hjemmesiden bedre. Ved fortsat brug af hjemmesiden samtykker du til vores brug af cookies.   Læs mere     OK
smartlearning logo

Online Educa Berlin global konference om teknologi og læring i Berlin

Temaet var i år ”Owning learning”, dvs. spørgsmålet om, hvem der ejer læringen. Teknologiske løsninger har sat læringen fri og har gjort det muligt selv at bestemme hvad, hvor, hvornår og hvordan man lærer.

“Technology has made radical change in the ownership and control of learning not only possible but likely...more and more learners are being given the means to take control of their own learning.” Rebecca Stromeyer, Managing Director Online Educa. 

Men hvad betyder det så for uddannelsessektoren og for samfundet at læringen sættes fri og hvad har det af udfordringer og implikationer? Den digitale revolution har kontinuerligt en kæmpe indflydelse på uddannelsessystemet som vi kender det, men vi skal fortsat levere uddannelser af høj kvalitet og sørge for at vores børn og unge tilegner sig de rette digitale kompetencer. Så hvordan gør vi det?


Læs hele opsamlingen her

Har du spørgsmål?

Kontakt os 

Skærmbillede 2018-06-11 kl. 11.53.18.png

Robert Karl Bernhardt

Projektleder
3615 4720