Hos SmartLearning benytter vi cookies for at gøre din oplevelse af hjemmesiden bedre. Ved fortsat brug af hjemmesiden samtykker du til vores brug af cookies.   Læs mere     OK
smartlearning logo

Læs alt om teknologi fra en af verdens førende uddannelses- og forskningsinstitutioner, Massachusetts Institute of Technology

MIT technology review på Twitter

Kontakt

Kvalitet og Relevans i Undervisning (KRU) er et projekt under SmartLearning, som fokuserer på digitale læringsforløb og decentrale læringscentre. Projektdeltagerne efterspørger input og gode ideer til deres videre arbejde. Du kan kontakte dem her: 


Skærmbillede 2018-01-29 kl. 16.06.51.png

  Andreas Bonven

  Læringsforløb Serviceøkonomer

  abo@eadania.dk


Skærmbillede 2018-01-29 kl. 16.07.21.png

  Mette Kondrup

  Læringscentre

  meko@ucn.dk


Skærmbillede 2018-01-29 kl. 16.05.58.png  Ronald Ed Toliver

  Læringsforløb Bygningskonstruktør

  roto@eal.dk


Fakta om projektet KRU

  • Projektets mål er at understøtte relevans og kvalitet i uddannelserne, så de studerende får digitale færdigheder og kompetencer, der matcher de opgaver, fremtidens job byder på. 
  • Projektet omfatter alle ni erhvervsakademier samt UC Nordjylland og VIA UC, der også udbyder erhvervsakademiuddannelser.
  • Projektet ledes af SmartLearning, der udbyder online-deltidsuddannelser på akademi- og diplomniveau, og har til opgave at bidrage til, at de ni erhvervsakademier til enhver tid er bedst muligt klædt på til at anvende den seneste teknologi og pædagogik inden for e-læring.  
  • Projektet løber frem til udgangen af 2019. 

Har du spørgsmål?

Kontakt os 

Skærmbillede 2018-06-11 kl. 11.53.18.png

Robert Karl Bernhardt

Projektleder
3615 4720