smartlearning logo

Tilmeld dig her

* skal udfyldes
Må vi dele ovenstående med de andre deltagere? *

Når du tilmelder dig, sender vi en bekræftelse på mail.

Netværkskonferencen 2022

Opdateres..

Vi er i fuld gang med at designe programmet til Netværkskonferencen 2022, og lægger al info her på siden, så snart det er klar. 

Du kan læse en kort opsummering af konferencen i 2021 her: 12 ting vi tog med os fra Netværkskonferencen 2021

Målgruppe

Undervisere i erhvervsakademisektoren, samt læringskonsulenter, ledere og andre, der beskæftiger sig med det pædagogiske arbejde i praksis.

Praktisk

Adresse: IBA, Havneparken 1, 6000 Kolding

Konferencen er gratis for ansatte ved erhvervsakademierne (SmartLearnings ejere).

Skulle du blive forhindret i at deltage, skal afmeldingen ske senest torsdag den 12. april 2022 til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., ellers vil du blive opkrævet et noshow-gebyr på 1.000 kr.

Er du ikke tilknyttet et erhvervsakademi, er deltagergebyret 1.500 kr. inkl. moms, og fristen for afmelding er den 12. april 2022.

Alle beløb faktureres via din institution efter afholdelsen.

Når du tilmelder dig, sender vi en bekræftelse på mail. Modtager du ikke noget, så skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., men tjek gerne dit spamfilter først.

Ved tilmelding gav du samtykke til at modtage nyhedsbrev og andet relevant materiale fra learninghub.dk. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet igen.

Tilbagevendende inspirationsdag

Netværkskonferencen er en tilbagevendende inspirationsdag. Hvert år i maj inviterer SmartLearning erhvervsakademisektorens undervisere til en dag om digital læring.

Her samles 150-200 af sektorens undervisere, læringskonsulenter, ledere og andre, der ønsker input til det pædagogiske arbejde til fælles inspiration.

I 2020 og 2021 blev konferencen afholdt online pga. COVID19 - og forsøgte vi os bl.a. med en model, hvor vi bredte konference ud over tre eftermiddage.
På denne måde fik vi plads til alle indlæggene, og kun i mindre grad udsætte vores deltagere for kognitivt overload.