smartlearning logo
Diffust lys
Myter_om_læring

Hvordan lærer vi bedst? Er det ved at modtage ros og anerkendelse for vores præstationer? Er det learning by doing? Eller er det i virkeligheden helt uforudsigeligt og tilfældigt, om vi lige rammer en dag, hvor vi er modtagelige for at lære?  Det er ikke nye spørgsmål og der findes mange myter omkring læring, som forsøger at besvare spørgsmålene.

På årets Netværkskonference vil vi forsøge at afdække nogle af de mest sejlivede myter om læring. Sammen med en række førende mythbusters skal vi komme sandheden et skridt nærmere.

Vi glæder os til at invitere dig ud af kontoret og med på mytejagt torsdag den 2. maj 2019, hvor vi afdækker samfundsrelevante og uddannelsesrelaterede myter. Vi kommer ind på myter om menneskelig adfærd, studerendes personaer, tilrettelæggelse af undervisning og erhvervsrelevans.

Du bliver præsenteret for de nyeste tendenser inden for online læring og pædagogik. Dagen igennem kan du deltage i samtaler om, hvordan vi skaber de bedste rammer for læring. Så tag din støvsuger under armen og hjælp os med at rydde op i gamle og nye misforståelser.

Det hele foregår torsdag den 2. maj kl. 9.30-16.00 i legende omgivelser i det nye LEGO House i Billund.