smartlearning logo

Digital Learning Bootcamp i Madrid

Den 11.-13. oktober 2022

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Don Quijote er hovedpersonen i Miguel de Servantes udødelige bog om håb og kærlighed. På et tidspunkt står ridderen Don Quijote og hans tro væbner Sancho Panza ved en skillevej. Don Quijote er i tvivl om, hvilken vej han skal vælge men den snusfornuftige Sancho Panza forsøger at tale den virkelighedsfjerne men også visionære ridder til fornuft.

Ligesom Don Quijote og Sancho Panza står vi som ledere ofte ved en korsvej. Skal vi vælge den visionære og meget usikre vej, eller skal vi tage den kendte og sikre vej. På Digital Learning Bootcamp 2022 vil du komme til at stå ved en række korsveje sammen med dine kollegaer, og vi vil sammen både afsøge visionære og usikre veje samt kendte og sikre veje. Vi vil besøge bl.a. en lokal uddannelsesinstitution og et interaktivt museeum, og vi vil i workshops arbejde med såkaldte wicked problems og afsøge potentialerne i distribueret lederskab.

Med Don Quixote og Sancho Panza i hånden, går vi i dybden med balancen mellem de store ideer og de pragmatiske løsninger, som ledere i erhvervsakademisektoren står overfor i en omskiftelig hverdag.

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Turens Indhold: 

Årets Digital Learning Bootcamp går til Madrid og byder bl.a. på en workshop i tre akter, som afvikles af Rasmus Borregaard Hall, Viden- og Udviklingschef på Dania og Mette Wichmand, Læringskonsulent i KEA Learning Lab. Besøg på Complutense University, Facultad de Economia og Ciencias Politicas og se på nye undervisnings- og læringsmuligheder, med Christian Poulsen, Læringskonsulent i KEA Learning Lab som guide. Wayne Holmes, Associate Professor (AI and Education) fra University College London (UCL) vil holde et indlæg om “konstruktivt kritik ved digitalisering af undervisning”, samt på en oplevelsestur i Madrid Artes Digitales og se den virtuelle “Klimt” udstilling med interaktive læringsværktøjer. Turen skal give akademierne inspiration med hjem, så de kan give de studerende en undervisning, som er mere lærerig og interessant.

Portrætfoto Rasmus Borregaard Hall 300 x 300 pixels farvePortrætfoto Mette Wichmand 300 x 300 pixels farvePortrætfoto Christian Poulsen 300 x 300 pixels farvePortræt BW Wayne Holmes UCL

Teknologier og ledelse

Teknologierne har altid haft spillet en central rolle i erhvervsakademiernes hverdag og liv. Men da Corona kom, blev vi sammen med alle andre uddannelsesinstitutioner tvunget til at undervise i og med teknologier i et omfang, som ingen har prøvet før. Det var ’learning by doing’ og vi er blevet en del erfaringer rigere. 

Nu har krisen lagt sig og hverdagen har meldt sig. Men ikke alting er som før. For med erfaringerne har der meldt sig en masse nye spørgsmål fx:

  • Skal man altid kunne deltage i undervisningen via et Zoom-link? 
  • Skal vi optage undervisningen fordi vi kan? 
  • Hvad får det egentlig af betydning for læring, hvis undervisere og studerende skal danne relationer online? 
  • Kan vi tiltrække og fastholde undervisere, hvis de skal undervise online og i et fysisk rum samtidig?  

I Madrid vil vi gennem workshoppens tre akter, sammen formulere de nye spørgsmål omkring teknologier og pædagogisk ledelse, som det er vigtigt at man som leder forholder sig til. Vi vil udfolde, udforske og udfordre disse spørgsmål, for derigennem at udvikle tilgange og metoder til at arbejde med disse spørgsmål i og med vores organisationer.

Hybrid og IT-undervisning på Complutense Universitet

Vi skal besøge Complutense Universitet hvor Christian Poulsen, KEA vil være vores guide. Her får en analyse af kulturforandringer som nye IT-muligheder giver for undervisningen, og vi skal på rundtur på universitetet og se på deres nye Hybrid og IT-undervisningsrum, der viser nye undervisnings- og læringsmuligheder, som er en del af den forandringsproces som Complutense er gennem.

MAD (Madrid Artes Digitales)

MAD præsentere Gustav KLIMT udstilling. Han er en af de mest anerkendte kunstnere nogensinde. En enestående maler, der skabte nogle af de mest anerkendte og værdsatte værker i kunsthistorien. Hans umiskendelige æstetik er grundlæggende for at forstå overgangen fra maleri til modernitet og har gjort ham til et benchmark inden for mode og æstetik den dag i dag. Vi får på udstillingen indsigt i, hvor inspirerende multimedie- og VR-undervisning kan være - så glæd dig!

Program:

Mandag den 10. oktober:

Ankomst og middag fra kl. 19.00.

Tirsdag den 11. oktober:

Officielt program starter kl. 9.00.
Workshop og besøg på Complutense Universitet

Onsdag den 12. oktober:

Workshop, indlæg af Wayne Holmes fra UCL samt besøg på MAD (Madrid Artes Ditales)

Torsdag den 13. oktober:

Workshop, og afslutning i Parque de El Retiro midt i Madrid.
Det officielle program slutter kl. 14.30.


Det mere detaljeret program fremsendes ved tilmelding.

Workshoppen følges op ved et online event i november 2022 og igen ved et fysisk event primo 2023.


Målgruppe

Ledere i erhvervsakademisektoren (fx. uddannelsechefer, programchefer, IT-chefer samt leder fra læringsafdelinger)

Praktisk

Du står selv for og betaler selv transport til og fra Madrid.

Hotel og venue

Mere information følger ved tilmelding.

Pris

Turen koster 12.000 kr. som inkludere ophold på hotel (3 nætter) i Madrid, fuld forplejning, workshop samt faglige besøg hos Complutense, MAD og andre spændende tiltag.

Spørgsmål til turen kan ske til Heidi Adele Cardell hos SmartLearning: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 22 41 75 11.

Ved tilmelding giver du samtykke til at modtage nyhedsbrev og andet relevant materiale fra learninghub.dk. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet igen.

    Tilbagevendende inspirationstur